Work for Caldaro

Vi behöver bli fler inom försäljning, marknadsföring, säljstöd och hållbarhetsfrågor

Du som älskar teknik kommer att trivas hos oss! Caldaro är ett internationellt företag som utvecklar premium HMI-lösningar mot industrin. Det handlar i huvudsak om joysticks, pedaler och sensorer som skräddarsys mot kundernas högt ställda krav på kvalitet och funktion.

Vi rör oss i en spännande teknisk miljö och är med och utformar framtidens förarmiljöer i nära samarbete med kunderna. Med en stark tillväxt har Caldaro etablerat sig som den främsta aktören inom sin nisch. Våra premiumprodukter används i de mest krävande maskinerna hos de ledande maskintillverkarna i fler än 40 länder.

Vår utmaning är att ständigt designa bättre produkter och att växa globalt, framför allt i Europa och Nordamerika.

Vi engagerar oss i hållbarhetsfrågor genom vårt aktiva deltagande i UN Global Compact.

Bli en del av ett litet engagerat team som jobbar globalt från vårt huvudkontor på Kungsholmen. Vi vill bli fler, hör av dig!

Caldaro ingår i den börsnoterade koncernen Addtech.

För mer information, kontakta gärna claudio.talamo@caldaro.com

Om de olika tjänsterna

I rollen som Marknadskoordinator arbetar du operativt med Caldaros marknadsaktivitetsplan och skapande av innehåll för att driva försäljning. Rollen är väldigt bred vilket innefattar allt från planering och genomförande av marknadsaktiviteter, framtagande av marknads- och säljmaterial såsom produktblad och presentationer samt marknadsanalyser. Du ansvarar för att uppdatera och förvalta innehåll på hemsidan samt företagets sociala medier, ansvara för produktion av content och grafiskt innehåll exempelvis till branschtidningar och broschyrer. Som marknadskoordinator hos Caldaro ansvarar du även för planering och koordinering av mässor. Till din hjälp har du engagerade kollegor och duktiga externa samarbetspartners.

I rollen som Försäljningsingenjör får du vara med och utveckla både nya och befintliga kunder. Du kommer att erbjuda innovativa kundanpassade HMI-lösningar (joysticks, pedaler, sensorer, etc.) till branschledande industrikunder. Du planerar och genomför kundpresentationer, skapar passande erbjudanden och driver hela säljprocessen från start till avslut samt uppföljning – med fokus på att utveckla dina kunders affärer.

I rollen som materialplanerare blir du en i teamet som tar hand om allt för kunden när ordern kommit, så som orderregistrering, materialplanering, leveransplanering, inköp, kundavtal, inköpsavtal, fakturering. Du blir länken mellan kunden och de olika produktionerna och får hålla i logistikflöden som sträcker sig över hela världen.

Are you interested in working with us?
Caldaro is always interested in getting in touch with professionals.
You are warmly welcomed to contact us if you are interested in technical sales or support. Use the e-mail address below.

info@caldaro.com

Attach your CV and we will get back to you.

Thank you for your interest.

 


 

Open positions:

Caldaro Inc., Hudson (WI)

  • Sales engineer

If you are interested in learning more about the above positions, please contact: john.repfennig@caldaro.com